Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 • Juridisk navn: CollectorsHome I/S
 • CVR. nr. : 38341030
 • Adresse: Rødding ved Viborg
 • E-mailadresse: info@collectorshome.dk
 • Telefonnummer: +45 28 34 14 57
 • Etableringsår : 2017

Betaling

Vi tager imod følgende betalingsmetoder:

 • Visa
 • Mastercard
 • Bankoverførelse

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor her.

Levering

Vi afsender ordre på alle hverdage medmindre andet er oplyst. Den typiske leveringstid vil derfor være på 2-4 hverdage.

Varerne kan afhentes i Rødding ved Viborg medmindre andet er angivet. Adressen gives ved aftale om afhentning.

Ved levering i Damark sendes varerne med GLS.

 • Nærmeste GLS pakkeshop – 50 kr.
 • Til adresse – 70 kr.

Mønter, sedler og medaljer bliver leveret med Postnord hvor prisen vil afspejle Postnords priser på breve.

 • Hvis der vælges Postnord – Breve, er det på købers ansvar. Hvis brevet går tabt i posten, kan CollectorsHome ikke stilles til ansvar og giver ikke erstatning

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 • har modtaget din vare
 • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved email til msr@collectorshome.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb som varen har kostet, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på https://www.collectorshome.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Brug gerne vores RMA skema her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • By
 • Postnr.
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos CollectorsHome I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webmasteren for CollectorsHome I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på collectorshome.dk er vores webmaster Sebastian Storm.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til collectorshome.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos CollectorsHome I/S  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CollectorsHome I/S via e-mail info@collectorshome.dk.

Hos Collectorshome har vi altid taget databeskyttelse alvorligt. I 2018 har vi arbejdet med at opdatere vores processer og dokumenter for at opfylde kravene i EU’s persondataforordning (GDPR), som træder i kraft den 25. maj 2018. En del af det arbejde har været at opdatere vores persondatapolitik for at kunne give dig større indsigt i, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Vi har forbedret ordlyden i vores persondatapolitik ved at tilføje flere detaljer for at gøre det lettere for dig at forstå, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

De vigtigste ændringer omfatter:

Vi har præciseret, hvilken type  personoplysninger vi indsamler og angivet hvor længe vi opbevarer oplysningerne. Endelig har vi forklaret, at ingen andre parter kan se din identitet.”

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Morten Storm Rasmussen, som kan kontaktes på email’en msr@collectorshome.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 • Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Forbehold

Vi tager forbehold for udsolgte varer, lagerstyringsfejl, prisændringer, force majeure og tastefejl.

COPYRIGHT

Indholdet på websitet collectorshome.dk, herunder tekster, design, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven © Copyright CollectorsHome I/S.